mandag 7. oktober 2013

Bitihorn 1607moh

Vi befinner oss for tiden på Beitostølen og da er Bitihorn et perfekt turmål dersom man vil gå en luftig topptur som ikke er for lang. Vi satte bilen på Båtskaret og gikk framsiden opp. (Som på bildet under viser) Her er det et par bratte partier med klyving enkelte steder, men det er godt markert sti og ikke vanskelig å gå hvis man bare er forsiktig. Vi hadde med tau, men brukte det aldri. Selv om turen er bratt er den til gjengjeld kort, brukte ca 1,5 time til toppen. Barna kan lett bli lei hvis turene blir alt for lange, så derfor prøver vi å finne turer som denne der barna kan klatre og klyve seg opp til toppen, noe de syntes er kjempespennende. På turen opp møtte vi mye vær; sol, regn, stiv kuling og tåke. Men med tiden til hjelp, varme klær og god mat i sekken kom vi oss til topps selv om vi holdt på å blåse bort. 

 

4 kommentarer:

Markablogg sa...

Hørtes ut som en fin tur, litt klatring må være midt i blinken for gutta deres for å gjøre turen ekstra spennende :-)

Tine sa...

For en herlig tur dere har hatt. Nydelige farger i fjellet! Og så så fine bilder da. Godt å se for en som drømmer seg til fjells, men akkurat nå må klare seg med høyfjellet i Italia :)

Liv Janne Bell Jonstad sa...

Flott tur med flotte haustfargar! Har vore på Bitihorn, men gjekk "normalruta". Har tenkt at dette er ein fin tur for små bein der du også blir belønna med fin utsikt.

Eli Kristin sa...

For noen flotte bilder. Tøff gjeng på tur. Me like! Spreke folk, både små og store :)