lørdag 9. mars 2013

Alt - i - ett - tur

I dag ville vi ut på ski i sola. Men det var stor uenighet om hva slags ski vi skulle benytte og hvor vi skulle dra. Mor og far ville helst gå på topptur med randonnee. Olav ville på slalåm og Elias ville helst ikke på tur i det hele tatt. Så da fant vi ut at vi skulle prøve en alt i ett tur der alle fikk gjøre det de helst ville, og turmålet ble Hamlagrøhornet på Hamlagrø. En slak og fin liten topptur fra Hamlagrøvatnet. Vi satte Elias i pulken siden han nettopp hadde vært syk og ikke ville gå. Han fikk slalåmskiene sine med til nedkjøringen. Olav fikk gå på langrenn opp og slalåm ned, og en sele til oppturen dersom det ville bli for langt og bratt. Og mor og far fikk dermed toppturen sin bare med en hel del ekstra å dra på. 
 
Men Hamlagrøhornet var det bare jeg som nådde. Siste kneiken mot toppen stoppet vi og gravde oss en grop i lesiden hvor vi spiste mat. Og mens gutta bygde hopp fikk jeg gå den siste biten til toppen. 
 
Så hoppet vi alle og trikset på hoppet. Og når været skyet helt over suste vi ned igjen til bilen3 kommentarer:

Syrinveien 3 sa...

Genialt! Dere er så flinke og inspirerende:)

Markablogg sa...

Ja ikke bestandig så lett når alle har forskjellige ønsker, men det løste dere jo på en genial måte :-) Flotte biler, spesielt det av Elias når han hopper var veldig tøft!

Elisabeth Ødegaard sa...

Takk dere, det var en tøff dag!