søndag 26. august 2012

Voss/Filefjell/Beitostølen

Puhh, dette har vært litt av en helg. Etter jobb fredags ettermiddag pakket vi noen få saker, satte oss i bilen og kjørte østover. Første stopp var Voss. Her spiste vi middag på vårt faste stoppested "Tre Brør", en hjemmekoselig kafé midt i Voss sentrum med noen få spennende retter på menyen. 
Stein-saks-papir om hvem som skulle få spille Angry Birds mens vi ventet på maten!
Tre Brør
Målet denne fredagskvelden var å komme til Filefjell, der vi skulle overnatte, for så å kjøre videre på dagstur til Beitostølen tidlig lørdags morgen. Mellom Filefjell og Beitostølen kjører man gjennom Vang, en utrolig vakker bygd:
Flott utsikt over Vangsvatnet
På Beitostølen skulle vi se igjen besteforeldre etter en lang sommer, og ikke minst få en sniktitt på familiens nye og spennende hytteprosjekt! Deretter skulle vi gå en tur. Tiden gikk fort opp i ting og tang som skulle avklares og bestemmes i den nye hytten, så turen lot vente på seg helt til ettermiddagen. Da fikk barna heller gå i Trollenes Kongerike med Mommo, mens far fikk gått seg en rask tur innover fra vakre Bygdin sammen med Max. 
Nye- hytta på Beitostølen snart innflyttingsklar med plass til tre generasjoner. Gleder oss!!
Olav i sitt ess i Trollenes Kongerike! 
Tilbake på Filefjell lørdags kveld spilte vi "Jakten på den forsvunnede diamant" og spiste lørdagsgodt før vi stupte i seng.

Søndags morgen fikk vi akkurat tid til å gå en liten topptur på Skørsnøse (1453moh) før vi måtte pakke sammen og reise hjem igjen. 
En sliten gutt på vei opp Skørsnøse


*En travel, men fin og etterlengtet helg på fjellet!*

Ingen kommentarer: