torsdag 9. august 2012

*Beach Life*

Man ser kanskje for seg dette bildet før sydenturen: 
"Digg å slappe av i sola, på stranden med en bok, mens barna leker fint ved siden av i sanden..."

Det er vel ikke akkurat slik dagene har blitt for vår del. Med to barn er det ikke mange minuttene man får slappet av på stranden! Barna har ikke enda forstått konseptet med å sole seg: De livredde for å bli brune i frykt for å se ut som en bæsj / bli bæsjefarget, og de konkurerer hver kveld om hvem som er den bleikeste! Her må noe skje hele tiden og det er egentlig helt greit, for ingen dag i dette ferieoppholdet har vært lik. Etter tre uker har vi hver dag vært på forskjellige badestrender med forskjellige aktiviteter, på forskjellige strandbarer med forskjellig is, i forskjellige små byer med forskjellige resturanter med mat fra forskjellige land. Vi har også funnet ut at alle må få gjøre litt av det de selv vil hver dag, og slik har dagene sust litt for fort, men smidig avgårde med ymse uviktige aktiviteter:

Barna vil helst bade, leke og spise is (med oss), og det får de:

Far vil helst øve seg på å surfe (noe han virkelig trenger å øve på), og det får han:Og mor vil helst løpe på fjellet og langs klippene (noe hun virkelig trenger etter all den gode maten), og det får hun:


*Og for oss er akkurat dette ferie*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Kom nettopp over bloggen din og jeg liker den veldig godt :) Det er så mange fine hverdagsopplevelser og inspirasjon til ulike ting man kan ta med barna på. Mine er litt yngre enn dine, men det det er bare å prøve seg fram!
Ser ut til at dere har hatt det kjempefint på Mallorca, kort flytur også :)

Kommer nok til å følge med fremover :)
Susie

Elisabeth sa...

Tusen takk Susie! Det var hyggelig å høre! Nye lesere er alltid like stas! Vi har gjort alt mulig med barna siden de var små og det er bare å prøve seg! Om å gjøre å se mulighetene med de små og ikke begrensningene! Lykke til!