tirsdag 1. mai 2012

På ryggen...

I dag reiste vi på hytta til svigers for å hente en kano vi ikke har brukt på lenge. Planen var å hente kanoen, padle litt i Storavatnet også ta den med hjem. Man må sette bilen fra seg og gå en god tur i bratt terreng for å komme til hytta. Sola stekte i solveggen da vi omsider kom frem, så her ble vi sittende ute og sole oss, spise matpakka og leke med lego. Ned igjen til bilen fikk hele kanoen (minus årene som jeg fikk bære) sitte i sekken til Torbjørn. Om du ikke visste det fra før, kan altså en Ally kano kan fraktes i en stor ryggsekk. Det ble ikke tid til noe kanopadling i dag, men nå er den ihvertfall kommet hjem, litt lettere tilgjengelig. 

 Og så en liten anbefaling: Kjøpte hver sin lille CamelBak drikkesekk til barna, rett og slett fordi de var så søte. De funket som en kjempe motivator på turen og vi trengte heller ikke bekymre oss for om barna fikk i seg nok væske! Fra sekken kan barna supe vann gjennom en liten slange akkurat når de føler for.  De lekte kameler som bar vannet sitt på ryggen, og hoppet som kaniner for å høre på vannet som skvulpet der bak. Samtidig ble det også fler stopp enn vanlig, av naturlige årsaker, ettersom det gikk ned en del dl. vann som måtte ut igjen. 

Vil du se flere bilder som ikke kommer med på bloggen kan du se- og følge meg her på Instagram. Litt andre bilder enn tur og sånn!3 kommentarer:

syrinveien3 sa...

He-he, så søte! Sitter her og ler! Vi ønsker oss også en sånn!!!Lurt!

Frulykkelig sa...

Så kjekt med kano! Søte gutter med like klær og drikkesekk :)

Anonym sa...

Kul blogg! Gøy å lese om (og bli inspirert av) andre aktive barnefamilier på tur. Man blir jo sett på som litt smårar når man tar med kidsa på telttur fra de er nyfødt eller putter slalåmski på en 3-åring :-)
Kari-Ann