søndag 19. februar 2012

Mot Rispingen i vinterdrakt

Husker du turen "mot Rispingen" vi hadde fjor høst? Vi gikk samme tur i dag, opp mot Rispingen fra Bruvikdalen på Osterøy. Bare denne gangen i vinterens drakt. Dagens tur kan beskrives med tre ord: Tung, vill og vakker...


Fine renner i sikte på andre siden av dalen. Dette er mulige nedkjøringer fra Bruviknipa. En annen gang... uten barn..
Drikkepause etter den brattaste delen av turen. Vi gikk til toppen der fremme. Morsomme og av og til litt for spennende nedkjøringer med pulken på slep.

På tuern hadde vi alt slags vær: Det varierte fra strålende sol til lett snøstorm på toppen.

5 kommentarer:

Anna Birgitta sa...

Det her gleder jeg meg utrolig mye til å gjøre!! Det ser så deilig og fristende ut...

Elisabeth sa...

he he ja det er deilig med en skikkelig tur. Nyt tiden mens hun er liten og lett i pulken. Er hun stor nok til pulk til påske?

Torill sa...

Googla etter blogg som omhandlar friluftsliv og born, og her kom eg. Etterkvart som eg byrja å lese så viser det seg at Osterøy er mykje omtala. At dokke bur på Småland viser at verda er lita. Her på toppen av Burkeland, nabogarden til Småland med nokre graner imellom bur vi.... Flott blogg :-)

Elisabeth sa...

Så gøy! Hyggelig at du likte bloggen vår. Hvor store barn har dere? Tror jeg vet hvilket hus dere bor i . Det nyeste mellom oss og Burkeland, sant?

Torill sa...

Vi har ein gut fødd november 09 og ei jente fødd august 07. I tillegg ventar vi nr 3 i juli. Full fart. Vi bur i eit nytt hus på toppen av Burkeland, heilt på grensa mot Småland. Ikkje vanskeleg og sjå. Vi kosar oss her, men det er framleis veldig travelt utanfor. Mykje som framleis må gjerast. Vi går ikkje dei store turane, men små turmål er gull verdt. Favoritten er den vesle kulpen ved sida av traktorvegen like ovanfor dokke dersom det skal vere gåavstand frå huset.