søndag 22. januar 2012

To juksemakere på tur

Strålende sol, sekk, termos og Olav med på ski. Bare oss to... fint! For meg er det viktig å komme høyt til fjells når sola skinner. På denne årstiden rekker ikke sola over alt, så derfor kan det være lurt å velge seg en tur som ligger i solsiden. Er det et skitrekk i nærheten, og du går med små barn, er det gull verdt å kjøpe seg en enkelt tur og komme seg raskt opp i høyden. Da kan du heller rusle høyt oppe på fjellet der sola skinner lengst og naturen er desidert flottest. Er det juks? Ja litt, men 30 kr for en enkelt tur i heisen, gratis parkering, en glad gutt og fin utsikt i sola VS 50 kr for parkering, gå i skyggen, i oppoverbakke med en kald og sliten gutt? Valget var lett og tror juggu jeg sparte 20 kr også hvis jeg skal regne på krona!  ...og desto mer nedoverbakker!!


4 kommentarer:

syrinveien3 sa...

Herregud så fint!Og ser at hipstamaticen er installert;-) Er det Max som spiser pølse på siste bilde?

Elisabeth sa...

he he ja lille max på pølsespising! ja hipstermaticen er på men den byttet plutselig filmrull midt på dagen, så de første var grønnaktige og de siste var lilla. Må ha trykket på noe... Virket det rotete?

Anonym sa...

Hei! "oppdaga" nett bloggen din, og her var det mykje inspirasjon å finne for barnefamiliar med friluftslivinteresse! Håpar det er greit at eg linkar til deg frå min blogg. Ha ein fin dag!
Helsing Liv Kjersti

Elisabeth sa...

Hei Liv kjersti! Tusen takk for det! Du har en kjempefin blogg selv! Kjekt å se at det er fler! Ha en fin kveld!